Samenkomst voor een bijzondere gebeurtenis

Onze gasterij is ook te huur voor bijzondere gebeurtenissen zoals een huwelijk, jubileum, reünie of een herdenkingsdienst.

Voor jullie huwelijksvoltrekking en proosten met daggasten zit je bij ons goed. Je kunt het naar eigen smaak invullen en aankleden en bij mooi weer kun je zelfs buiten trouwen.

Ook voor een jubileum of reünie zijn onze zalen en terrassen heel geschikt. Je kunt de bijeenkomst aankleden met een hapjes buffet of bijvoorbeeld een barbecue.

Bij het overlijden van een dierbare is het fijn om een herdenkingsdienst persoonlijk in te vullen. In onze locatie kun je na de uitvaart tijdens een condoleance nog even met familie en vrienden bij elkaar zijn.  Je kunt het naar keuze aanvullen met een verzorgde koffietafel, hapjes of zelfs een diner.

Onze locatie is geschikt voor groepen tot maximaal 100 personen. Er is veel ruimte om dingen zelf te regelen maar je mag het ook helemaal aan ons over te laten. Wij denken graag met je mee.

Prijslijst samen zijn

Beschikbaarheid

Wil je weten op welk moment Gasterij Onder De Panne beschikbaar is? Neem dan contact met ons op.

Bellen:
Ellen 06-20974905
Arno 06-58887610

Mailen:
info@gasterijonderdepanne.nl

Bezoeken:
Oeffeltseweg 26
5835 BC Beugen

Informatie aanvragen

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst van je informatieaanvraag nemen wij contact met je op.