Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Nijmegen vind je aan de rand van het dorp Gasterij Onder de Panne met natuurgebied De Vilt aan de achterdeur. In de boerderij isde authenticiteit behouden terwijl de ruimtes een luxe uitstraling hebben en zijn van alle gemakken voorzien met mooie meubels in een industriële vormgeving met een landelijk tintje. In de vergaderruimte zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig. Deze vergaderruimten, keuken staan allemaal in verbinding met de ontmoetingsruimte. Deze ruimte heeft een grote zithoek waar men heerlijk kan relaxen. In de keuken kunnen de gasten zelf koken, kookworkshops gehouden worden

Alleen of met anderen; dit staat voor de samenstelling van de gastenlijst. Je kunt alleen een zaaltje af huren om boek of muziekstuk te schrijven maar ook met een kleine of grote groep voor een zakelijke bijeenkomst. Tevens is de locatie uitermate geschikt voor het ontvangen van een fiets- of wandelgroep en het houden van een kookworkshop, fotoshoot, familiedag en als trouw- en rouwlocatie.

Dit staat voor de reden van je bezoek aan Gasterij Onder de Panne: kom je om er even met een groepje helemaal tussenuit te gaan, lekker even een dagje weg, de boel de boel laten, even met of juist zonder de kinderen op pad of lekker fietsen, wandelen en de omgeving verkennen. Of kom je (met collega’s) om samen aan een plan te werken of met de MT leden te brainstormen. Uiteraard ook hier weer de vrijheid van zelfvoorzienend of verzorgt. De ruimte staat geheel tot jullie beschikking en jullie zullen in overleg worden voorzien van drank en spijzen. Uiteraard mag je ook je collega’s op kantoor laten en kom je lekker alleen, of als ZZP-er om een concept uit te werken. Inchecken hoeft niet op normale hoteltijden. Je huurt de ruimte namelijk per dagdeel af, kom je in de ochtend, middag, avond alles is mogelijk.

Steeds vaker kiezen mensen er voor om de plechtigheid niet te houden op een ‘standaard’ locatie. Men wil de uitvaart houden op een locatie waar men in het ‘gewone’ leven ook graag kwam. Onze unieke en authentieke locatie is dan ook perfect om elkaar het ja-woord te geven of een afscheidsdienst te houden.