Gezellige locatie voor een leuke dag met jouw groep

Je bent op zoek naar een leuke locatie voor een uitstapje met familie, vrienden, collega’s, buurt of je vereniging. Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Bij ons kun je ruimte huren op basis van zelfverzorging. Koffie/thee en frisdrank zijn beschikbaar. Je zorgt zelf voor activiteiten, hapjes of maaltijden.

Natuurlijk kunnen wij ook van alles aanbieden om jouw groepsuitstapje in te vullen. Je kunt bij ons hapjes of maaltijden bestellen waarbij je met jouw groep zelf alles gaat bereiden. Wij doen de boodschappen, zetten alle ingrediƫnten met recepten voor je klaar en jullie gaan zelf aan de slag in onze keuken. Ook kunnen wij allerlei activiteiten aanbieden voor jouw groep zoals een escape room, een speurtocht, een workshop of een wijnproeverij.

Uiteraard kunnen wij je ook helemaal ontzorgen met een volledig verzorgde lunch, diner of hapjes. Alles wordt geserveerd, wij ruimen na afloop op en doen de afwas.

Prijslijst Groepsuitje

Beschikbaarheid

Wil je weten op welk moment Gasterij Onder De Panne beschikbaar is? Neem dan contact met ons op.

Bellen:
Ellen 06-20974905
Arno 06-58887610

Mailen:
info@gasterijonderdepanne.nl

Bezoeken:
Oeffeltseweg 26
5835 BC Beugen

Informatie aanvragen

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst van je informatieaanvraag nemen wij contact met je op.